Blog

Actualitat L'Exquisit Mediterrani
Manifest d’Enoturisme de la Comunitat Valenciana

Manifest d’Enoturisme de la Comunitat Valenciana

El Manifest d'Enoturisme de la Comunitat Valenciana difon 10 principis per a posar en valor el producte enogastronòmic, amb suggeriments per a interioritzar, reinvindicar i divulgar la cultura enoturística de la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, ressalta els següents aspectes:

1. Cultura, gastronomia y naturalesa, unides per l'argument del vi.

Gala Michelin 2022

¡ENHORABONA ESTRELES!

El passat 14 de desembre va tindre lloc la Gala de la Guia Michelín España & Portugal 2022 a València. 

En la Comunitat Valenciana continuem sumant estreles, aquestes són les 6 noves incorporacions:

? Arrels Restaurant

? Atalaya Restaurante

? Peix & Brases

? Fierro

Gala Michelin 2022

Gala de presentació de la Guia Michelin España & Portugal 2022

El pròxim 14 de desembre se celebra la Gala de presentació de la Guia Michelin España & Portugal 2022, que acollirà 600 convidats en el Palau de les Arts de València. Sens dubte, un esdeveniment de gran suport a la visibilitat i prestigi de la nostra gastronomia.

 

D*na Festival Dénia

D*na Festival Dénia

L'esdeveniment D*na Restaurant, organitzat per l'ajuntament de Dénia i Turisme Comunitat Valenciana i amb el tres estreles Michelin Quique Dacosta com a comissari gastronòmic, reuneix  cuiners de prestigi, productors, artesans i altres professionals de la gastronomia amb l'objectiu de revitalitzar la cadena de valor agroalimentària i turística, a més de construir un espai de retrobament del públic amb l'experiència g

Aratur 2021

Turisme CV intensifica la promoció turística de la Comunitat Valenciana en el mercat aragonés

La Generalitat participa durant aquest cap de setmana en la fira amb un estand de 100 m² en el qual es donarà cabuda a les marques turístiques.

Turisme mostra el conjunt de l'oferta turística de la Comunitat Valenciana, amb especial atenció als segments més atractius per als turistes aragonesos.

Mediterránea Gastrónoma 2021

Mediterránea Gastrónoma 2021

Aquest dilluns ha tingut lloc l'acte inaugural de Gastrònoma, la fira gastronòmica del Mediterrani que reuneix més de 150 ponents i més de 50 estreles Michelín, repartits en 14 espais diferenciats amb una superfície de 13.000 m² en Fira València.

El màxim representant de Turisme de la Generalitat, qui assegura tindre “magnífiques vibracions en la celebració d'aquesta edició”, ha animat a la societat a “concedir el mèrit i el valor que mereix aquest certamen”.

III Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

III Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

La III Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana se celebra els dies 23 i 24 d'octubre se celebra en el Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Alicante Gastronómica

Turisme reforça la promoció de la gastronomia de la Comunitat a Alacant Gastronòmica 2021

Turisme CV compta amb diferents espais expositius en els quals intervé dins d'Alacant Gastronòmica: prop de 30 empreses de turisme gastronòmic (restaurants, cellers, embarcacions de pescaturisme, agents de viatges, guies de turisme, rutes del vi), professionals de la gastronomia (cuiners, cellerers i productors) i altres entitats.