Blog

Actualitat L'Exquisit Mediterrani
III Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

III Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

La III Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana se celebra els dies 23 i 24 d'octubre se celebra en el Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Què pot haver-hi millor que gaudir d'un cap de setmana ple d'activitats per a divertir-se i descobrir la Comunitat Valenciana? No t'ho perdes, els dies 23 i 24 d'octubre tens una cita. En la Mostra trobaràs un munt de propostes per a gaudir de la cultura, la gastronomia, les festes, la naturalesa, l'aventura, la muntanya, l'entorn rural, el patrimoni… proposades per a fer en família, sol@, amb amig@s o com tu preferisques… i per descomptat també vacances per a desconnectar i gaudir de l'estil de vida mediterrani en la costa de la Comunitat Valenciana.

La Mostra suposa una excel·lent oportunitat per a conéixer en un mateix espai tota l'oferta turística i gastronòmica més rellevant de la Comunitat Valenciana.

Reserva les dates en la teua agenda i veuen a passar una bona estona, a descobrir el que té per a oferir la Comunitat Valenciana i a gaudir d'un fantàstic cap de setmana amb activitats, showcooking, degustacions gastronòmiques, espectacles, concerts, animació i molt més.

Coneix totes les empreses que participen en la III edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana i descobreix totes les seues activitats i propostes