Descobreix

Gastronomia

Enoturisme

-

Un paisatge idíl·lic, una conversa amb sabor a bon vi, l'olor de la terra i els colors de la vinya. T'abelleix un viatge singular? Practica l'enoturisme, una experiència inoblidable que et conquistarà des del primer moment.

La Comunitat Valenciana és terra de grans caldos. Els blancs de l'Alt Túria i/o els rosats i negres d'Utiel-Requena a la província de València, els dolços de la Marina d'Alacant, els vins de la terra de Les Useres o Vilafamés a l'interior de Castelló… Diferents territoris amb atributs únics: sol i vinya, platges prop de les vinyes i diversitat de paisatges. 
L'oferta enoturística de la Comunitat Valenciana pivota al voltant de les rutes del vi d'Alacant, d'Utiel Requena i de Castelló, a les quals se suma la de la Terra dels Alforins.
A més, l'enoturisme és un complement perfecte al turisme de platja. Podràs catar vins de gran qualitat i prestigi internacional, descobrir el maridatge perfecte entre el vi i la gastronomia de la zona i recórrer paratges naturals d'una bellesa incomparable. Veuen a gaudir del sabor i l'aroma d'un producte únic!

Més info...